Vi tilbyr tjenester innen

Vi i Visionite ønsker å være bransjens beste leverandør av IT-tjenester. Med plattformen tiltrekker vi oss bransjens dyktigste konsulenter, og kan derfor tilby deg som kunde effektive løsninger av høy kvalitet.

Systemutvikling

Våre erfarne konsulenter bygger robuste og innovative løsninger. Vi utvikler smarte systemer som kan tilpasses i takt med virksomhetens behov.

Prosjektledelse

Visionites prosjektledere har lang erfaring og omfattende kunnskap om prosjektmetodikk. Vi benytter de smidige verktøyene som er til størst nytte for virksomheten din.

Endringsledelse

Spesialistene våre veileder organisasjonen din gjennom både CRM-implementering og atferdsendring hos ledere og brukere.

Test

Visionite hjelper organisasjonen din med å teste ytelse, sikkerhet og tilgjengelighet for å avdekke utfordringer – før de blir et problem.

IT-sikkerhet

Beskytt virksomheten din mot cybertrusler. Konsulentene våre veileder deg gjennom tilsyn og administrasjon av sikkerhetsprosesser i organisasjonen din.

Automatisering

Frigjør ressurser og ta et helhetlig grep om kompliserte prosesser med automatisering. Vi hjelper deg med kartlegging og implementering.

Arkitektur

Systemarkitektur dreier seg om å finne riktig dimensjon og balanse i løsningen. Arkitektene våre hjelper deg med å finne riktig løsning for organisasjonen

Skyplattformer

Fleksible, effektive og innovative skyløsninger som styrker organisasjonen din. Vi hjelper deg med implementering og flytting, utvikling og brukerstøtte.

Medarbeider-portrett

«Jeg ble tiltrukket av muligheten til i større grad å kunne styre min egen tid og økonomi.» – Mattias Sjölander, løsningsarkitekt

Bli kjent med kontorerne våre

Vi har i dag kontorer på 17 steder rundt omkring i Sverige, Norge og Finland. For oss er kontorene en møteplass der vi er sammen, har det gøy og deler kunnskap.

Les mer

Sammen skaper vi en mer bærekraftig fremtid

Les mer

Vil du komme i kontakt med oss?