Livet er mer enn enere og nuller

Gründerne våre, Mattias og Erik, startet ikke virksomheten som et tradisjonelt IT-selskap. De begynte med en idé om en ny bedriftskultur og lønnsmodell, med en tilværelse der det å være snill, smart og raus er egenskaper som fremheves, verdsettes og belønnes. En organisasjon der individet får plass og livet dreier seg om mer enn enere og nuller. 6 år senere, januar 2024 starter vi et nytt kapittel i vår historie. One Group blir Visionite. Med samme eier- og ledelsesstruktur, men med oppdatert merkevare og nytt navn. 

Vår visjon

Markedets beste godtgjørelsesordning, interessante oppdrag og et sterkt samhold – vi kaller det Visionite-modellen. Visionite-modellen ble utviklet for å kunne tilby IT-spesialister i konsulentroller en godtgjørelsesordning tilpasset den enkeltes behov. Det gir deg friheten til å styre din egen hverdag og påvirke egen inntekt, samtidig som du får tryggheten og styrken i det å være en del av et team. Vi tror ikke at en komplisert eierstruktur, høye resultatkrav eller mange mellomledere forbedrer det du leverer som konsulent, men legger ressursene våre der de gjør mest nytte: hos IT-spesialistene. Slik får vi Norges mest fornøyde medarbeidere.

Ledige stillinger

400 Senior IT-spesialister

Medarbeiderne våre har økt godtgjørelsen sin med 47 %

100 % fornøyde medarbeidere

Hva vi står for

Det viktigste personlighetstrekket som vi er leter etter hos medarbeiderne våre, er vennlighet. Det er den egenskapen vi setter høyest i organisasjonen, og noe som gjennomsyrer hele virksomheten. Vi vil være, og vil jobbe med, vennlige mennesker.

For oss er livsbalanse alfa og omega. Vi er overbeviste om at våre ansatte blir hos oss lenger og presterer bedre hvis vi tilbyr og oppmuntrer til en god balanse mellom jobb og fritid.
 

Medarbeider-portrett

«Jeg ble tiltrukket av muligheten til i større grad å kunne styre min egen tid og økonomi.» – Mattias Sjölander, løsningsarkitekt

Bli kjent med kontorerne våre

Vi har i dag kontorer på 17 steder i Norge, Sverige og Finland. For oss er kontorene en møteplass der vi er sammen, har det gøy og deler kunnskap.

Kontorene våre

Sammen skaper vi en mer bærekraftig fremtid

Les mer

Nysgjerrig på å vite mer om oss? Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt.