Visionite ble etablert i Umeå i Sverige i 2019. Siden den gang har vi åpnet kontorer mange steder i Sverige. Her kan du lese mer om alle de svenske kontorene våre!

Göteborg

Vi startet opp kontoret i Göteborg i 2020 og er i dag en munter gjeng på 60 personer. Vi holder til i lyse og flotte lokaler på 300 kvadratmeter midt i Avenyn. Vi jobber hovedsakelig med programvarerelaterte prosjekter med vekt på systemutvikling, men har også spesialister innen forvaltning og prosjektledelse.

Kundene våre driver hovedsakelig virksomhet i privat sektor i forskjellige typer bransjer, blant annet teknologi, bil og medtech.

Stockholm

Kontoret i Stockholm ligger i området S:t Erik på Kungsholmen. Her holder vi til i store, nyoppussede lokaler med et familiært preg.

Kontoret er bemannet av en gruppe senior IT-spesialister som utvikler komplekse systemer og nettapplikasjoner. Vi jobber med kunder i både privat og offentlig sektor.

Sundsvall

Kontoret vårt i Sundsvall ligger i sentrum av Sundsvall. Sammen med Gävle er vi litt over 50 senior IT-spesialister, hovedsakelig innen systemutvikling og arkitektur. I tillegg har vi kompetanse innen blant annet testing, testledelse, krav og prosjektledelse.

Gävle

Kontoret vårt i Gävle med kreative og fleksible lokaler finner du i sentrum av Gävle. Sammen med kollegene våre i Sundsvall utgjør vi region sør i Norrland, hvor vi i dag er over 50 IT-spesialister. Vi har seniorkompetanse fremfor alt innen systemutvikling og arkitektur. I tillegg har vi ekspertise innen blant annet testing, testledelse, krav og prosjektledelse.

Umeå

Kontoret i Umeå er Visionites hovedkontor i Sverige. Det ligger i sentrum med utsikt over elven og det er her vi har røttene våre. Vi er en gjeng med snille mennesker på 60 personer som tilbyr alle slags IT-løsninger.

Örebro

Kontoret vårt i Örebro finner du i Behrnhuset, som ligger sentralt i Örebro. Kontoret holder til i 11. etasje med nydelig utsikt over hele byen. I Örebro er vi ca. 25 senior IT-spesialister som jobber i forskjellige bransjer innen både privat og offentlig sektor.

Östersund

Kontoret vårt i Östersund ligger i hjertet av Östersund med utsikt over Stortorget. Her holder vi til i moderne og nyoppussede lokaler på nærmere 300 kvm. Vi startet opp i 2020 og er i dag en munter gjeng på 25 personer. De fleste av oss kommer fra Östersund og en del fra Åre.

Vi har klart å tiltrekke oss noen av Östersunds mest kompetente IT-spesialister, som jobber både mot privat og offentlig sektor innen blant annet systemutvikling, prosjektledelse, iOS og arkitektur.

Karlstad

Kontoret vårt i Karlstad ligger i Romstad-kvartalet med utsikt over elven Klara. Her holder vi til i et nyoppusset loftslokale på ca. 250 kvadratmeter i den hundre år gamle trikotasjefabrikken. Vi startet opp høsten 2022.

Luleå

Høsten 2022 åpnet vi dørene til kontoret i Luleå. Kontoret i Luleå ligger i Storgatan 30, midt i Luleå sentrum.  Her jobber ca. 20 senior IT-spesialister.

Malmö

Kontoret i Malmö ligger sentralt i Södra Långgatan 25. Vi startet opp i Malmö høsten 2022 og har planer om ytterligere vekst med flere kompetente IT-spesialister.

Uppsala

Kontoret i Uppsala ligger øverst i forumkvartalets kjøpesenter. Lokalet er nyoppusset med flere åpne, sosiale områder. Kontoret ble etablert høsten 2022. Vi planlegger ytterligere vekst med flere vennlige og kompetente IT-spesialister i Uppsala.

Örnsköldsvik

Kontoret i Örnsköldsvik ligger midt i sentrum. Her holder vi til i flotte og nyoppussede lokaler med åpent kontorlandskap og mange steder hvor man kan være sosial. I dag jobber det ti IT-konsulenter i Örnsköldsvik innen områder som blant annet systemutvikling, testing og prosjektledelse. Vi har en blanding av offentlig og privat sektor, f.eks. innen skogbruksnæringen.

Vil du komme i kontakt med oss? Fyll inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt!